Vechten en vallen

Stunts met vechten en vallen

Gevecht en val stunts zorgen voor de nodige spanning in jouw film. Blaze Stunts maakt op basis van jouw script een gevecht op maat van de acteur of het personage. Met specialisten in diverse gevechtsstijlen zorgen wij ervoor dat de gevechtsscène zo realistisch en spectaculair mogelijk wordt. Uiteraard met de nodige vallen, meubels die breken of glazen die stuk geslagen worden.

Vechtscènes gaan vaak samen met de nodige kabels om de sprongen spectaculair hoog en ver te laten lijken. Van hoogtes vallen kan met een kussen (airbag), dozen of een descender, waarbij de stuntman met een kabel die op een conisch lopende cilinder opgerold zit naar beneden valt. Of het nu om 2 meter of 20 meter gaat, alles kan. Ook technisch precisiewerk of combinaties zijn mogelijk, zoals door glas duiken en naar beneden vallen of door een ontploffing van een gebouw vallen.

Spectaculaire gevechts choreografieën

Blaze Stunts traint ook acteurs, bijvoorbeeld in aanhoudingstechnieken voor realistische politie scènes of voor grote veldslagen met zwaarden. Ook trainen wij figuranten voor gevechts choreografieën. Daarbij zijn wij ervaren om ook zelf mooie choreografieën in elkaar te zetten. Wij zorgen voor alle benodigde stunt materialen om realistisch ogende, spectaculaire gevecht en val stunts te creëren. Kortom, uitgebreide mogelijkheden voor sensationele stunts!

Gevecht en val stunts die wij veel uitvoeren:

Van hoogtes vallen

Martial arts

Body stunts

Door ruiten duiken

Van trappen vallen

Ergens vanaf rollen

Rigging stunts

Wapens en vuurwapens

Wilt u gevecht of val stunts inzetten?

Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij koppelen de juiste stuntman of stuntvrouw