Blaze Stunts

Blaze Stunts (2020) is ontstaan vanuit een krachtenbundeling van twee toppers uit de stuntwereld. Philippe Marchal van Blaze Stunt Team in België en Edward van Tongeren van Movie Stunts Nederland kregen het idee om hun kennis, ervaring en logistiek te bundelen in een nieuw bedrijf: het vernieuwde Blaze Stunts. Als enige bedrijf werkt Blaze Stunts met lokale Belgen en Nederlanders en kan mogelijkheden aanbieden, die een zuiver Nederlands of Belgisch bedrijf niet aanbiedt, met zowel in Nederland als België een trainingslocatie met verhuur van uitgebreid stunt materiaal. Alle voordelen om je film- en tv-projecten tot een goed en spectaculair einde te brengen!

Philippe Marchal

Philippe begon in 2003 als een van de eersten als freerunner. Al snel werd hij gevraagd voor enkele televisiecommercials. Na een aantal opdrachten groeide zijn interesse in de filmwereld. In 2008 ging hij naar de Australian Stunt Academy om een volwaardige stunt opleiding te volgen. Hier ontmoette hij enkele bekende stunt coördinatoren van onder andere Pirates of the Caribbean en The Matrix, die hem de kneepjes van het vak leerde. Na zijn terugkeer richtte hij Blaze Stunt Team op. Samen met enkele freelancers haalde Philippe meer en meer opdrachten binnen en verlegde de focus op alle mogelijke stunts.

Edward van Tongeren

Edward van Tongeren is al 20 jaar een doorgewinterde stuntman met ruime ervaring in film- en televisiestunts. Hoewel hij zijn hand niet meer omdraait voor een auto over de kop laten gaan of vlam vatten, ervaart hij nog altijd die heerlijke, gezonde spanning. Omdat hij ook veel in het buitenland heeft gewerkt, waaronder Moskou, Denenmarken en het Midden-Oosten, beschikt hij over interessante connecties met buitenlandse stunts. Tijdens zijn studie Media Entertainment Management maakte hij al kennis met het stuntvak, dat hij leerde bij diverse stuntcoördinatoren.

Wilt u graag een stuntman of stuntvrouw inhuren?

Neem dan contact op. Wij helpen u aan de juiste stuntpersoon voor uw gewenste stunt. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.